MORGENSTUND HAR GULL I MUNN
Rise and Rave at Pappa bar i Bergen

Rise and Rave presenterer: GenerasjonsRave

Når:
Søndag 4.juni
Klokken 11:00-14:00

Hvor:
Cornerteateret, Møhlenpris

Viktig:
- Gratis arrangement
- Rusfritt
- Ta med ørebeskyttelse

Rise and Rave

Vi er utrolig stolte å presentere vår neste arrangement! I samarbeid med Generasjon Møhlenpris blir det GenerasjonsRave i Kongesalen på Cornerteateret i Møhlenpris.

De siste utgavene av Rise & Rave har vært helt fantastiske og vi gleder oss til fortsettelsen. Samarbeid med Generasjon Møhlenpris vil gjøre at det kommer flere eldre på festen som tar med seg mange års erfaring på dansegulvet. Det vi har til felles er at alle elsker å danse!

Vi har med oss Mallika aka Witch Princess og Marek aka MarkQ og vi vet av erfaring at de kommer til å levere.

Praktisk informasjon:

- Ta med ørebesyttelser for barna!
- Dette er som alltid et rusfritt arrangement.
- Kom gjerne utkledd. Vi har også kostymer du kan låne!

Hvorfor rave?
Forsker Kjetil Vikene forklarer:
- Den delen av parkinsonhjernen som er syk er avgjørende for menneskets forhold til rytmikk: De såkalte basalgangliene er eksperter på å plukke opp repetisjoner og taktfaste slag, og vi vet at det å lytte til musikk øker aktiviteten i denne delen av hjernen. Dermed tror vi at noe av forklaringen av hvorfor rytmiske terapiformer har så god effekt på personer med Parkinsons sykdom nettopp ligger i at musikken hjelper til å få reaktivert denne delen av hjernen, noe også vår tidligere forskning viser.

Om Generasjon Møhlenpris:
Generasjon Møhlenpris at dette er et prosjekt i regi av Stiftelsen Siste kapittel med støtte fra GC Rieber-stiftelsen og Nasjonalt senter for aldring og helse. generasjon Møhlenpris er et steds- og forskningsbasert innovasjonsprosjekt for aldringsvennlig bydel, og der vi gjennom ulike arrangementer gjennom hele året inviterer til nysgjerrighet på aldring og til generasjonskontakt. Følg oss gjerne på Facebook! Les mer om stiftelsen og tidligere aktiviteter på www.sistekapittel.no

Om Rise & Rave:
Rise & Rave er et rusfritt tilbud til alle aldere fra små til stor med særlig dans, musikk, og bevegelse i fokus. Vi kjører månedlig arrangementer på dagtid som er åpen til alle. De er enten tidlig om morgen før skole og jobb eller på søndag ettermiddag. Vår mål er å skape et godt og trygt nettverk på dansegulvet gjennom bevegelse og feiring.

Scroll to Top